Hulu is een Amerikaanse website en streaming service die op basis van advertenties toegang bieden tot series, films, trailers, behind-the-scenes en ander materiaal van NBC, Fox, ABC, TBS en vele andere TV- en film studios. Hulu heeft meer dan 3 miljoen abonnees (waarvan 1,5 miljoen tijdens het eerste jaar) en een indrukwekkend aanbod legale content van hoge kwaliteit.
Hulu in Nederland

Net zoals Netflix, is het bij Hulu niet mogelijk om films naar je computer of mobiele apparaat te downloaden. Aan de andere kant, kun je Hulu dan wel weer gebruiken op de game consoles – Wii, Xbox en PS4.

Bij het aanmaken van een Hulu account, krijg je de eerste week gratis. Na deze eerste week moet je vervolgens maandelijks betalen.

Welke films en series zijn beschikbaar op Hulu

Zelfs als je nog nooit van Hulu hebt gehoord, is de kans groot dat je hun beste shows zoals “The Act”, “Castle Rock”, “11.22.63”. “Casual” en “The Path” wel eens langs hebt horen komen. De populairste serie op Hulu is “Handmaid’s Tale”. Deze Amerikaanse serie heeft zowel een Emmy als een Golden Globe award binnen weten te slepen.
Hulu originele shows

Het aanbod op Hulu is enorm. Het aantal films, series, documentaires, clips en animaties houdt maar niet op. Er is een groot aanbod aan content van andere netwerken beschikbaar, waaronder Nickelodeon, FX, SyFy, PBS, Style en Cartoon Network.

De meeste content staat erg snel op Hulu, meestal zelfs de dag na de originele premiere. Dat klinkt erg aantrekkelijk, toch? Het grote probleem is echter dat Hulu alleen beschikbaar is in de VS en Japan. Maar met een ruime keus aan verschillende VPN-aanbieders, die je toegang tot Hulu kunnen geven, is dit gelukkig geen probleem.

5 Dingen die je moet weten voor je Hulu’s geoblocking omzeilt

  1. Je kunt geen gratis gebruik maken van Hulu, zelfs niet met een VPN verbinding. Je hebt alsnog een abonnement nodig om het aanbod te bekijken.
  2. Zelfs als je in de VS woont, maar momenteel op vakantie bent of een buitenlandse reis maakt, wordt Hulu geblokkeerd zodra je je locatie wijzigt.
  3. Niet vergeten – om Hulu in Nederland te openen via je VPN, moet je verbonden zijn met Amerikaanse of Japanse servers.
  4. Het is volkomen legaal om via je VPN verbinding naar Hulu te kijken. Je betaalt tenslotte gewoon voor je abonnement. 
  5. Vermijd een gratis VPN voor Hulu –  deze limiteren verbindingen en snelheid waardoor vloeiend kijken bijna onmogelijk is.

De beste VPNs om Hulu overal te kunnen gebruiken

Welke VPN’s kunnen de geo-restricties van Hulu omzeilen? We hebben de beste VPN’s voor je op een rijtje gezet:

  • VPN Nederland helpt je je IP-adres te vervangen door je te verbinden met een Amerikaanse of Japanse server, wat perfect werkt voor Hulu. VPN Nederland is een van de weinige VPN-providers die een onbeperkt aantal apparaten verbindingen ondersteunt. Zelfs als je gebruik maakt van openbare Wi-Fi maskeert deze VPN je locatie. Zo kun je altijd en overal genieten van je favoriete series.
VPN Nederland
De beste VPN voor Nederland
  • Nord VPN is een van de beste VPN’s voor Hulu. Je connect met de VPN server via een beveiligde verbinding en browst het internet onder een beschermd IP-adres. Bovendien krijgen alle gebruikers die met dezelfde server zijn verbonden datzelfde IP-adres toegewezen. Op deze manier wordt jouw activiteit verborgen voor al het andere verkeer wat via dezelfde server komt. Het kost je slechts één klik om je IP-adres te verbergen, je surfgedrag te encrypten en je locatie te veranderen.
NordVPN
De meest bekende VPN
  • ExpressVPN biedt een hoge snelheid en betrouwbare verbinding om Hulu in Nederland te streamen. Met deze service geniet je van ongelimiteerde VPN bandbreedte. ExpressVPN heeft prijswinnende apps voor Windows, Mac, iOS, Android en Linux, zodat je gemakkelijk van Hulu kunt genieten op welk apparaat dan ook.
ExpressVPN
De snelste VPN voor Hulu
  • 5 Euro VPN: Om het aanbod van Hulu te bekijken dien je een server in Dallas te selecteren (of een server gebaseerd in Nederland, die communiceert met de server in Dallas via Smart DNS) en vervolgens in te loggen op “streaming service in de U.S. Hulu ziet nu het inkomende IP-adres vanuit de VS komen (dit is de 5 Euro VPN server) en denkt dat je een Amerikaanse gebruiker bent. Hierna kun je inloggen met een geldige Hulu account en genieten van je favoriete films en series zonder restricties. 
5 Euro VPN
De meest betaalbare VPN om naar Hulu te kijken
  • PureVPN biedt een snelle en ongelimiteerde toegang tot Hulu films, series, sport evenementen en nog veel meer. Je hoeft nooit meer na te denken als je moet kiezen tussen snelheid, gemak, extra functies, veiligheid of privacy. PureVPN belooft al deze dingen in een!
PureVPN
De eenvoudigste VPN voor beginners

Beperk jezelf niet!

Als je niet in de VS woont, betekent dit niet dat je bij een groep mensen hoort die geen volledig gebruik van Hulu kunnen maken.

Het enige wat je moet doen is een abonnement afsluiten bij een snelle VPN met ongelimiteerde bandbreedte en die de geoblock van Hulu kan omzeilen, dan kun je genieten van een van de meest aantrekkelijke streamingdiensten zonder problemen.

Geef een reactie

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments