Netflix uitgespeeld en niet heel erg onder de indruk van Amazon Prime? Crackle is je redder in nood. Dit gratis streamingplatform leeft van reclame-inkomsten. Daardoor kun jij gratis naar geweldige content kijken.

En als we zeggen geweldig, dan bedoelen we ook echt geweldig. Want Crackle boort een echte nichemarkt aan en is daarmee perfect voor de echte film- en serie liefhebber die een beetje murw is geslagen door het aanbod van de bekende streamingplatforms.

Bij Crackle vind je films en series die je ergens anders niet gauw zult vinden. En dat is voor de echte film- en serieliefhebbers natuurlijk net alsof je als kind in een snoepwinkel terecht bent gekomen.
Crackle-streamingplatform

Oké, kom maar op met Crackle! Maar eerst even die adder onder het gras wegwerken.

Wat is er te zien via Crackle?

Crackle, het aanbod van films van deze streamingdienst is net zo maf als de naam. Het is de streamer waar je films ziet als ‘We Need to Talk About Kevin’, ‘99 Homes’,  ‘All the King’s Men’ en ‘Almost Famous’.Filmaanbod van Crackle

Maar Crackle is meer dan alleen een platform voor het streamen van tranentrekkende filmhuisfilms.

Je kunt ook genieten van ouderwetse actie met bijvoorbeeld de instant klassieker ‘Italian Job’ en de zombiefilm ‘Last train to Busan’.Klassieke films op Crackle

En alsof dat nog niet mals genoeg is allemaal is er een ook een heel grote selectie trashy B-films te kijken via Crackle, met namen als: ‘Lavalantula’, ‘VelociPastor’ of ‘Turbo Kid’. Al met al films die je bij andere streamers niet zo snel zult tegenkomen, maar die zooooooooo lekker zijn om te kijken. Niks guilty pleasures, just pleasures.

En dan is er ook nog een enorm aanbod aan series die je via Crackle kunt zien.

Hoe zit het met series?

Crackle bestaat al een tijd, maar vindt zichzelf steeds weer opnieuw uit. Daarom bestaat het platform nog steeds, ondanks de komst van veel nieuwe grote streaming services. De laatste vernieuwingsslag vond twee jaar geleden plaats.

Hoewel het huidige aanbod aan series vooral een jaren ‘80 vibe heeft, verwachten we dat daar de komende tijd nog wel wat nieuwe hitseries aan toegevoegd gaan worden. Het is daarom nu een mooie tijd om met Crackle te beginnen.Series uit de jaren 80 op Crackle

Van comedy tot real-life tv. Alle seriegenres zijn vertegenwoordigd op Crackle. Denk aan hilarische shows als ‘Comedians in cars getting coffee’ en ‘Community’ (oké, die laatste is niet zo hilarisch misschien, maar wel goed voor een goede grinnik her en der).

Ook je favoriete oldskool series kun je vinden bij Crackle. Ken je ‘Who is the boss?’ nog? En wat dacht je van de klassieker ‘21 Jump Street?’ Zelfs de cheesy soap ‘Days of our lives’ kun je aanzetten. Al met al heeft Crackle dus een enorm aanbod van films en series waarvan je niet wist dat je ze wilde zien, totdat je de titel voorbij zag komen. Puur genieten dus.Oldskool series op Crackle

Maar even to the point: Hoe kunnen we al die pulp in Nederland te zien krijgen?

Kun je Crackle in Nederland krijgen?

Op dit moment is Crackle alleen nog maar verkrijgbaar voor inwoners van de Verenigde Staten. Bummer!Crackle niet beschikbaar buiten de USA

Voorlopig ben je nog niet van plan om te emigreren dus wat nu? Na de geweldige intro die je net gelezen hebt kun je je een leven zonder Crackle niet meer voorstellen. Maar wacht even. Als er iets verkrijgbaar is op het internet, dan moet het niet zo moeilijk zijn om erbij te komen.

VPN is je antwoord!

Want met de juiste VPN omzeil je alle restricties en kun jij gewoon je trashy filmavond houden, of wegsippen bij een arty tranentrekker.

Waar moet je op letten als je een VPN uitzoekt om Crackle in Nederland te kunnen gebruiken?

Om Crackle in Nederland te kunnen kijken kun je niet zomaar elke VPN pakken. Daarom moet je goed kijken welke VPN je uitzoekt, voordat je geld uitgeeft en alsnog niks kunt streamen. Dit moet je nieuwe VPN sowieso allemaal hebben:

  • Servers in de Verenigde Staten
  • Servers die geoptimaliseerd zijn voor streaming
  • Flinke snelheden
  • Mogelijkheid om restricties op streamingservices te deblokkeren

Gratis VPN’s of heel goedkope VPN’s leveren misschien wel een of twee van deze punten, maar nooit allemaal. Betaal dus liever een euro meer, want dan weet je zeker dat je ook daadwerkelijk zonder problemen je secuur uitgezochte experimentele, enge, lachwekkende of dramatische films kunt streamen via Crackle.

Ga je voor gratis en goedkoop, dan lukt het streamen misschien wel, maar is de kwaliteit waarschijnlijk vreselijk en buffer je je een ongeluk.Buffering met gratis VPN's

Wat is de beste VPN om toegang te krijgen tot Crackle?

In Nederland is je beste optie VPN Nederland.

Niet alleen omdat het nou per se een Nederlandse VPN is (wel handig dat je alles in je eigen taal kunt lezen). Maar vooral omdat deze VPN een grote selectie servers in de Verenigde Staten heeft staan, die allemaal ook nog eens perfect zijn voor streaming.

Je kunt dus met deze VPN niet alleen toegang krijgen tot Crackle, maar ook alle films en series zonder problemen, buffer en ander geouwehoer streamen. Gewoon in hoge kwaliteit dus. Wel zo prettig kijken.

VPN Nederland is een van de snelste VPN’s op de markt en is vergelijkbaar met bekende VPN’s als NordVPN en ExpressVPN, je betaalt alleen de helft minder.

Heb je nog meer redenen nodig? VPN Nederland is gewoon je beste optie.

VPN Nederland
De beste VPN voor Nederland

Geniet van de crazy collectie van Crackle

Van foute slashers tot paranormale hoogstandjes, en van ‘good ‘ol’ comedyseries tot de nieuwste roadmovies. Je vindt de mooiste parels tussen de crazy collectie van Crackle.

En who cares dat het alleen beschikbaar is voor inwoners van Amerika? Het enige wat je hoeft te doen is VPN Nederland aan te schaffen, Crackle aan te zetten en achterover te leunen.

Enjoy!

Geef een reactie

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments