CBS is dé zender van televisiekijkend Amerika. Dat bleek wel toen de zender de grote winnaar werd in de biedingsoorlog rondom het televisie-interview van Harry & Meghan bij Oprah en ook de Grammy’s werden er uitgezonden in maart.

Heb je een of beide tv hoogtepunten gemist? Je kunt ze gewoon terugkijken via CBS.

Maar natuurlijk is er veel meer te zien op deze topzender.

Wat kun je allemaal zien op CBS?

CBS staat bekend om zijn live programmering. Nieuws en sportevenementen zijn live te bewonderen maar ook realityshows en dramaseries kun je zien op CBS.

In maart is het March Madness op CBS en kun je live genieten van de beste basketbalwedstrijden in de ‘NCAA DI men’s basketball tournament’.NCAA kampioenschap op CBS

Op 5 april zie je de finale van dit kampioenschap.

Shows en series

Het barst van de goede series op CBS.

Crime- en actieliefhebbers kunnen er terecht voor S.W.A.T., NCIS, NCIS New Orleans, Seal Team en FBI.Seriebibliotheek op CBS

Gek op reality shows? Dan kijk je natuurlijk naar Love Island of Survivor en wie houdt van lekker scherpe late night shows zit gebakken met The Late Show with Stephen Colbert en The Late Late Show with James Corden.Late night shows op CBS

En dit is nog maar een kleine greep uit het uitgebreide programma van CBS.

Leuk allemaal, maar kunnen we CBS in Nederland wel te zien krijgen?

Nee, officieel niet.

CBS is alleen te zien voor inwoners van de Verenigde Staten. Dus tenzij je gaat verhuizen val je buiten de boot.

Misschien kun je her en der online wat flarden opvangen van de programmering van CBS maar op het moment dat je het programma laadt krijg je een mooie banner te zien waarin je verteld wordt dat de content in Europa niet te zien is.
CBS geblokkeerd in Nederland

Nou, lekker dan.

Waarom dan zo’n mooi verhaal over CBS? Omdat wij weten dat, ondanks dat de content geblockt wordt in ons woongebied, we met een omweg tóch naar CBS kunnen kijken.

Maar dan moet je wel de juiste tools hebben.

Hoe je kun CBS in Nederland krijgen?

Zolang je een goede VPN hebt kun je zonder problemen alle content van CBS bekijken, ook als je buiten de Verenigde Staten bent.

Een VPN kan er namelijk voor zorgen dat je je virtueel wel in Amerika bevindt. Door in te loggen op een server in het land van de tv zender van je keuze, in dit geval dus CBS, omzeil je de regioblokkade.

Hatsee!

Een goede VPN om CBS te kunnen ontvangen bevat de volgende zaken:

  • Een netwerk van betrouwbare en snelle servers in de Verenigde Staten.
  • Snelle verbindingen die ervoor zorgen dat de kwaliteit van de shows gewaarborgd blijft, ook als kijk je ze aan de andere kant van de wereld. Niemand zit te wachten op een show met blokken zo groot als in een tetrisspel.
  • De mogelijkheid om VPN blokkades te omzeilen.
  • Compatibiliteit met al je apparaten, zodat je CBS niet alleen via je computer, maar ook via je telefoon of TV kunt kijken als je dat wenst.

VPN-functies voor CBS-streaming

Wat is de beste VPN voor CBS?

Er zijn genoeg VPN’s op de markt maar niet alle providers zijn natuurlijk hetzelfde. De beste VPN voor CBS is VPN Nederland.

Echt waar, we hebben het getest. We zeggen dit niet zomaar.

VPN Nederland heeft namelijk:

  • Een groot netwerk van servers in de Verenigde Staten en sommige zijn sneller dan die van alle andere VPN providers.
  • Mogelijkheid om restricties op streamingservices te deblokkeren.
  • Onbeperkte apparaatondersteuning.
VPN Nederland
De beste VPN voor Nederland

Van grote liveshows tot sport, series en smeuige interviews

Grote liveshows als de Grammy’s, sappige interviews met Oprah, live sportwedstrijden en de allerbeste kwaliteitsseries. Je ziet het allemaal op het Amerikaanse tv station CBS.

Onbereikbaar voor de ‘gemiddelde Europees’ en al helemaal niet te zien in Nederland… dacht je.

Met een goede VPN omzeil jij alle obstructies en tune jij de volgende keer ook in voor dat ene grote event waar iedereen het over heeft.

Enjoy!

Geef een reactie

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments