Beste VPN Nederland

De snelste VPN in Nederland is uitgekomen

Na een periode van uitvoering testen is het eindelijk zover, de snelste VPN van Nederland is nu uitgekomen.

Deze snelle VPN aanbieder binnen Nederland is gebaseerd op protocollen als IKEv2 en OpenVPN, maar in het bijzonder met een focus op WireGuard, wat het tot een snelle Nederlandse VPN maakt.

Pak de beste VPN voor Nederland!

Hiermee wordt het mogelijk om onder andere buitenlandse streamingdiensten te kunnen bekijken waar normaal restricties voor gelden. Dankzij de inzet van SmartDNS kun je zo de de kans om diensten als Hulu te gebruiken optimaal benutten.

Zoals de oprichter van VPN Nederland het in zijn eigen woorden formuleert:

“Online privacy en anonimiteit moet gemeengoed worden, in plaats van een product voor de ervaren internetgebruiker.”

Daarnaast geeft hij aan, dat het voor iedereen mogelijk moet worden om zijn online privacy te kunnen beschermen, met alle voordelen die daarbij horen. Dit kan bereikt worden door een Nederlands product aan te bieden wat transparant is en makkelijk in gebruik voor iedereen. De focus ligt daarbij op WireGuard, en de reden daarvoor is simpel. Het is namelijk veruit het snelste VPN-protocol van het moment. De apps van VPN Nederland maken hier daarom maximaal gebruik van.

Het wordt nog beter, want VPN Nederland zorgt ervoor dat alle gebruikers online compleet versleuteld zijn. Met dank aan hun technologie zijn de ip-adressen van deze gebruikers niet te achterhalen. Daarmee wordt het onmogelijk om gevoelige data te beschermen zoals wachtwoorden en persoonlijke gegevens.

Maar er zijn nog meer voordelen. Want hiermee wordt het ook mogelijk openbare wifi-netwerken veilig te bezoeken, en anoniem BitTorrent of Usenet te gebruiken. Zonder vervelende geografische restricties en beperkingen, kun je op die manier snel alle online content bekijken waar zonder VPN geen toegang tot hebt.

Laat een reactie achter

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments