Met de komst van Pokémon GO ontstond er een wereldwijde hype van ongekende proporties. Ondanks dat de storm in de periode daarna enigszins is gaan liggen, is het spel nog altijd mateloos populair.

Vele Nederlanders van alle leeftijden begeven zich via hun smartphone maar al te graag in deze virtuele wereld, die is gebaseerd op de al even geliefde Japanse tekenfilm.

In dit artikel lees je alles over hoe Pokémon GO te hacken is met behulp van een VPN.
Pokemon Go GPS hack

Welke problemen hebben spelers met Pokémon GO?

BIj het spelen van Pokémon GO kun je in de echte wereld op de meest uiteenlopende plekken Pokémons vangen. Als speler ben je daardoor vaak afhankelijk van de Pokémons die er in jouw omgeving te vinden zijn. Daardoor zul je na verloop van tijd beperkt worden in het spel.

Omdat de hele wereld rondreizen om Pokémons te vangen voor de gemiddelde speler geen optie is, zal er naar alternatieven moeten worden gekeken. Zelfs al zou je wel de middelen hebben om dit te doen, dan gooit COVID-19 momenteel alsnog roet in het eten.

Maar wat als je een Pokémon GO hack voor alle regio’s zou kunnen gebruiken? In dat geval gaat er een nog veel grotere (virtuele) wereld voor je open. Je zit niet meer vast aan beperkingen qua locatie en bereik. Ineens heb je de mogelijkheid om figuurtjes te vangen in de grootste wereldsteden en verste landen.
PokemonGO sans bouger

Klinkt aantrekkelijk, toch?

Maar hoe hack je Pokémon GO met een iphone of als android gebruiker?

Dat kan met een VPN service.

Kun je Pokémon GO hacken en alle Pokémons vangen?

Het is zeker weten mogelijk om het spel te hacken en alle Pokémons te vangen. Een mogelijkheid hiervoor is om gebruik te maken van gehackte versies van het spel. Nadeel is wel dat daar vaak veel tijd in gaat zitten. Je zult namelijk zelf veel research moeten doen.

Bovendien is het niet zonder risico.

De beste Pokémon GO hack is daarom door gebruik te maken van een VPN. Op deze manier kun je alle figuurtjes in het spel vangen zonder al teveel risico. Zo voorkom je dat je ooit wordt gesnapt of wordt verwijderd uit het spel.

Een bijkomend voordeel is dat je een VPN voor een aantal andere zaken ook maar al te goed kunt gebruiken. Bijvoorbeeld om normaal gecensureerde websites te bezoeken, je IP-adres te kunnen verbergen of anoniem Google te kunnen gebruiken.

Hoe kan ik Pokémon GO hacken met een VPN?

Met een VPN kun je jouw locatie veranderen en verbinding maken met servers overal ter wereld. Daardoor kun je Pokémon GO hacken omdat je vanaf elke GPS locatie te werk kunt gaan.

Hiermee wordt het stukken makkelijker om jouw verzameling Pokémon figuurtjes compleet te maken, omdat het grenzeloze mogelijkheden biedt.

Des te meer servers op verschillende locaties een VPN aanbieder heeft, des te beter. Het geeft je namelijk meer opties om virtueel de wereld rond te reizen. Daardoor kun je alle Pokémons vangen, terwijl deze op je eigen locatie niet allemaal beschikbaar zijn.
Hoe Pokemon GO hacken

Kies dus voor een VPN service die je zo min mogelijk zal beperken in dit opzicht.

Waar moet je op letten bij een VPN voor Pokémon GO?

Een VPN service geeft de mogelijkheid tot een ondetecteerbare Pokémon GO hack. Kan dit vanaf veel locaties, dan is het nog beter, er is echter nog meer. De ontwikkelaars van het spel verbannen inmiddels veel IP-adressen van VPN aanbieders. Alleen een gratis VPN service is daarom niet langer genoeg.

Als Pokémon GO speler doe je er goed aan voor een betaalde top VPN aanbieder te kiezen, waarvan je zeker weet dat je veilig locaties kunt veranderen. Zo kun je zoveel Pokémons vangen als je wil.

Goede VPN’s gebruiken een techniek genaamd GPS-spoofing. Hiermee blijft je GPS locatie verborgen.

Omdat Pokémon GO een mobiel spel is, is het een absoluut pluspunt als een VPN aanbieder een handige app heeft. Zo wordt de snelheid van je smartphone niet op een negatieve manier aangetast.
Pokemon GO App hacken

Conclusie

Pokémon GO hacken is beslist mogelijk. Dit kan door een goede, betaalde VPN service te kiezen. Hiermee heb je qua locatie bijna eindeloos veel mogelijkheden, en zorg je er met dank aan GPS-spoofing gelijk voor dat je niet kunt worden gezien, gesnapt en verwijderd.

Met een goede app erbij werkt dit helemaal optimaal, en verliest je toestel geen snelheid.

Pokémon GO: Gotta catch ‘em all… vanuit huis met behulp van een top VPN service!

Geef een reactie