VPN kerstaanbiedingen 2019

Check de Populairste VPN-Kerstdeals van 2020

Als je je nog steeds afvraagt “wanneer begint de kerstuitverkoop?” – ben je wel wat aan de late kant. Maar we bieden hoop: deze top 5 VPN-kerstdeals van 2020 zijn nog geldig.

Kerstmis VPN-deals 2020 voor onbeperkte toegang tot alle webcontent

VPN Christmas deals 2019

Kerstmis hangt in de lucht. Tijdens de feestdagen draait het om het delen van liefde en geluk met familie en vrienden. Decoreer je huis, zet een mooie kerstboom op en geniet van de vele toplijstjes op Sky Radio. Tegelijkertijd willen we dat je het een beetje voorzichtig aan doet, en dan vooral online. Over de hele wereld wachten online shoppers op VPN-deals en flinke kortingen, maar dit is eveneens het moment waarop hackers en identiteitsdieven het meest actief zijn. De meeste gevallen van cybercriminaliteit worden gemeld in vakantieperiodes. (Een tip: mocht je op (ski)vakantie gaan, zet dan geen vakantiekiekje vanaf de piste op je Facebook of Instagram. Dieven kijken namelijk ook mee, en zo maak je het ze wel heel makkelijk.) Zeker tijdens de feestdagen wil je weten hoe je veilig op internet kunt surfen. Een VPN is dan een handige tool. Of het nu is om hackproof te zijn op openbare wifi, voor het ontgrendelen van geografisch geblokkeerde inhoud (altijd irritant, die meldingen) op diensten zoals Netflix, of om te voorkomen dat je internetprovider en browsers zoals Google elke beweging kunnen volgen – en die gegevens verkopen aan adverteerders. VPN-verbinding.nl springt voor je in de bres. Laten we een kijkje nemen naar de 5 beste VPN-kerstdeals van het moment.

De beste VPN kerstkortingen – die je niet wilt missen

Je vraagt ​​je misschien af: ​​”zijn deze kerstdeals het goedkoopst?” – en daar antwoorden we een volmondig ‘JA’ op. We vermelden niet alleen de veiligste providers, maar ook de meest voordelige kerstaanbiedingen van 2020 – voor elk abonnement, maandelijks of jaarlijks. De lijst staat niet in een bepaalde volgorde en VPN-promocodes zijn al vooraf ingevuld. We bespreken de VPN-diensten, enkele van hun belangrijkste functies en wat de aanbieding interessant maakt.

Kortom – wat is de beste VPN deal?

Wat vind je van onze top 5? Er is weinig twijfel over de kwaliteit,veiligheid of betaalbaarheid van deze VPN-kerstdeals. Elk van deze VPN-providers heeft door de jaren heen zijn nut bewezen. CyberGhost geeft aan ‘vijftien jaar expertise’ te hebben en ExpressVPN, zo staat vermeld op zijn website, is bijvoorbeeld de ‘nummer één’ vertrouwde VPN. Tuurlijk, veel van die claims zijn wat subjectief: de meeste VPN-diensten vinden zichzelf de beste VPN ter wereld. Dat neemt niet weg dat de ExpressVPN-deal behoorlijk aantrekkelijk is, net als de andere kortingen op ons lijstje. Uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat je tevreden bent met wat je koopt. Dan is het goed om te weten dat je bij deze VPN-providers een niet-goed-geld-teruggarantie hebt. En, ten slot, deze VPN-kerstaanbiedingen 2020 zijn bij uitstek geschikt om te delen met familie en vrienden. Een mooier cadeau dan – online – veiligheid bestaat er (bijna) niet, toch?

Laat een reactie achter

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments