De beste VPN-kerstdeals

De Beste VPN Kerst deals van 2020

Ok, dit was het, we kunnen niet meer aan en het jaar is bijna afgelopen, hopende op niet meer drama dan dat we nu al gehad hebben. Met de lockdown regels van toepassing in Nederland en een restrictie op het bezoekaantal tijdens kerst, de activiteiten en beperkingen die we dit jaar in de vakantie periode hebben, is het maar een donker uitzicht naar wat een feestmaand hoort te zijn. 

Gelukkig is het einde in zicht voor dit jaar en een vaccin aangekondigd. Is er dan toch nog iets om deze kerstvakantie een leuke ervaring te maken, buiten het standaard frietje met uit de airfryer in plaats van de rollade van moeders elk jaar?

Jazeker, maar op een andere manier als de inname van bijzonder smakelijke calorieën, namelijk met een VPN als cadeau onder de boom (als ie al staat dit jaar).
VPN is het beste kerstcadeau

Waarom is een VPN het beste geschenk in 2020?

Er zijn een aantal heel goede redenen om een VPN te nemen of te geven tijdens kerst. Er zijn een aantal belangrijke om te noemen:

1. Tijdens de uitbraak, is er door defensie veel controle bijgekomen op het surfgedrag van de inwonersom Covid in te dammen”. Covid zal uiteindelijk weer overgaan, maar de kans dat defensie niet stopt met controle.
Met een VPN kunnen ze niks meekrijgen van jouw surfgedrag.

Bescherm jouw online privacy met een VPN

2. Als iedereen thuis moet blijven, ben je op een gegeven moment uitgepraat met elkaar. Dan zijn de apparaten als telefoons, tablets en pc’s de beste partner voor nieuwe informatie.
Een VPN opent alles waar je met een landrestrictie niet in kan komen en de wereld gaat voor je open aan wat je allemaal aan content kan ervaren. Streaming services, videodiensten, spellen, aankopen in landvaluta en veel meer is ineens mogelijk.

Geoblocks omzeilen met VPN

3. Een VPN opent de deuren naar alle streamingservices en content.
Als je alles op Netflix al hebt gezien, is het tijd om je horizon te verbreden naar Netflix USA, waar veel meer op staat.
Niet alleen dat, maar het verbloemen van GPS (spoofen) opent de jacht naar Pokémon weer maximaal, vanuit je luie stoel kun je nu alles vangen, ga samen met vrienden op jacht naar de zeldzame Pokémon aan de andere kant van de wereld.

Virtuele locatie wijzigen met VPN

4. Het belangrijkste van alles, een aantal van de beste en grootste providers hebben een enorme Kerst uitverkoop dit jaar om uw door de donkere maanden (en hopelijk niet donkere jaren) heen te helpen.

Hieronder een aantal van de beste aanbiedingen die we konden vinden.


Onze exclusieve deal!
VPN Nederland
4.9
Prijs
€0.00 p/m
Overzicht

VPN Nederland is een unieke provider. De snelheden gaan gelijk aan de grootste providers ter wereld, de apps bijgeleverd zijn ongelofelijk intuïtief, zit potdicht en komt door elke geoblock heen.
Het beste van alles; hij is lokaal en deze kers met 73% korting! Laatste oproep!

Support

Exclusieve deal!
NordVPN
4.7
Prijs
€2.89 p/m
Overzicht

NordVPN behoeft geen introductie. Het is een van de beste VPN-providers ter wereld met een ruime keuze aan servers, zorgeloos unblockte streaming diensten en een brede selectie aan unieke extra opties.
Deze kerst kunt u NordVPN krijgen met 68% korting en 3 extra gratis maanden!

Support

PureVPN
4
Prijs
€1.75 p/m
Overzicht

De afgelopen maanden is PureVPN gegroeid naar 6500+ servers in 140+ landen, wat het een van de grootste VPN namen maakt die er nu zijn.
Deze kerst kun je het allemaal krijgen met 89% korting op een 5-jarig abonnement, wat het meteen een van de beste VPN-aanbiedingen maakt die er zijn!

Support

Eigen DNS server
Private Internet Access (PIA)
4.1
Prijs
€1.94 p/m
Overzicht

PIA is ook flinkt gegroeit tot een server aantal van 23700+ over 77 landen. Het maf dan niet alle opties hebben die de rest heeft, maar het is een erg betrouwbare en makkelijk te gebruiken dienst.
Deze kers krijg je het allemaal met 83% korting gedurende het 3-jarige abonnement.

Support

Genoeg te geven en krijgen dus!

Ben jij de gelukkige die getrouwd is met zo’n figuur wat nooit weet wat ie wil hebben en onmogelijk is om iets voor te verzinnen? Denk eens aan een VPN.

Daar heb je niet alleen plezier van tot de gekregen sokken in de was moeten, maar voor de looptijd van wat je krijgt/ geeft! Iedereen zegt dat de partner de wereld voor de ander betekend, nu kun je de wereld geven om het echt te laten zien!

Fijne kerstdagen, een gelukkig en beter nieuwjaar!

Laat een reactie achter

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments