Beste VPN-deals voor Black Friday en Cyber ​​Monday

De beste Black Friday en Cyber Monday deals van 2020

Black Friday en Cyber Monday, zullen waarschijnlijk niet meer weg te denken zijn uit iemand zijn winkeljaar. De aanbiedingen vliegen om de oren en steeds meer bedrijven doen er aan mee om de (verouderde) voorraad voor een prikkie van de hand te doen.

Dit jaar is het allemaal wat moeilijker, nu er een aantal landen nog in lockdown zitten, dus is het tijd om de aankopen te doen via de digitale snelweg. Hier is namelijk net zoveel te halen en zelfs meer als in de winkels.

Een VPN is bijvoorbeeld niet een van de meest bedachte cadeaus, maar net als met een waardebon of de welbekende VVV-bon, is er enorm veel te doen met een VPN. Niet alleen gaat je privacy wordt uw privacy weer gewaarborgd met een dergelijke dienst, maar u kunt van alles bekijken en doen wat normaal niet bereikbaar was, als u zich niet in het land bevond waar de content vandaan kwam. Daarnaast oogst u niet alleen de voordelen van de service, ze hebben ook zelf nog een leuke deal voor deze tijd van het jaar!
Black Friday VPN sale

Black Friday of Cyber Monday?

Er is altijd een verschil geweest tussen deze twee dagen, welke nu een beetje vervaagd wordt door de jaren heen. (iedereen wil alles en het liefst 2x voor dat bedrag!). Normaal zou Black Friday meer voor de winkeliers zijn met een fysieke winkel en Cyber Monday meer voor de digitale winkels, met name ook de digitale content als games etc.

Cyber Monday is echter precies wat een VPN nodig heeft om zich van zijn beste kant te laten zien en veel van de aanbieders gaan zelfs zo ver dat ze van de Monday een Cyber Month hebben gemaakt om zoveel mogelijk mensen een goede deal te geven.

De beste Black Friday EN Cyber Monday VPN aanbiedingen?

We hebben een aantal van de beste VPN-deals bij elkaar geraapt en niet alleen dat, maar ook op onze website beschikbaar gemaakt voor gebruik!

VPN Nederland

Om maar meteen te beginnen met de beste VPN voor ons Nederlanders, een VPN die speciaal op ons is afgesteld, met toegang tot alle streaming diensten wereldwijd en de meeste mogelijkheden als u zelf een keer in het buitenland zit en een serie vanuit een Nederlandse streamer wil kijken.

Met de 73% korting op een 2-jarig abonnement en een maandelijkse kosten van maar €1,99, is dit een van de betere keuzes die wij als Nederlander kunnen maken op het moment, voor zowel gemak als veiligheid.

VPN Nederland
De beste VPN voor Nederland

NordVPN

De leider van alle VPN’s is al een tijdje bezig met een van de betere deals in VPN land. Ze bieden een 2 jarig abonnement aan voor €3,15 per maand en daarboven op krijgt u ook nog eens 3 maanden gratis.

Wat krijg je voor dat maandelijkse bedrag? Een enorm aantal servers, super opties als SmartPlay, welke de content voor u vrijspeelt en Quick Connect, welke de beste server al voor u uitzoekt voor wat u wilt gaan doen.

NordVPN
De meest populaire VPN

ExpressVPN

Als tweede beste aanbieding met een korting van 49% op een jaarlijks abonnement met 3 maanden gratis, komt ExpressVPN.

Ze hebben het absoluut grootste serverpark, de hoogste bandbreedte op de markt, split tunnelling en nog veel meer interessante opties om gebruik van te maken, om het browsen zo snel en veilig mogelijk te maken, zonder grenzen!

ExpressVPN
De snelste VPN

Surfshark

Voor €1,87 per maand op een 2-jaarlijks abonnement, is Surfshark een van de goedkoopste VPN’s die er op de markt te vinden zijn en het mooie van alles is nog, dat deze VPN bijna meer opties levert dan veel premium providers leveren.

Buiten meer van alles heeft het ook een aantal unieke opties, zoals Camouflage Mode, welke zelfs voor de internetaanbieder verstopt dat u een VPN gebruikt om dingen te zien die ze niet willen. Daarnaast heeft SurfShark als enige van alle VPN’s GPS spoofing. Dat betekent dat u locatieverbruik gebonden apps als Tinder en Pokemon Go kunt wijsmaken dat u zich ergens anders bevindt als dat u daadwerkelijk bent.

CyberGhost

3 maanden gratis als u een 3-jaarlijks abonnement neemt voor 2 euro per maand.

Het heeft een 45 dagen geld terug garantie als u niet overtuigt bent van het kunnen van de VPN en dat is vooralsnog meer dan dat de rest van de providers leveren.

IPVanish

Niet per se de beste VPN die er is, maar de aanbieding maakt veel goed.

76% korting en SugarSync Cloud opslag als aanbieding.

IPVanish
De gemakkelijkste VPN om te gebruiken

PureVPN

Het luxepaardje van de lijst. €1,18 per maand op een 5-jarig abonnement. Dit is 88% op hun 5-jarige abonnement. Een behoorlijke lange periode, maar uzelf voor die periode vastzetten garandeert ook geen prijsverhogingen voor de komende 5 jaar, wat voorkomt dat net als de anderen, de prijs bijna verdriedubbeld na de aanbiedingsperiode.

Daarnaast heeft de VPN ook een complete gedaanteverandering gedaan, wat heeft geleid tot een flinke uitbreiding van het serverpark.

PureVPN
De goedkoopste VPN

Private Internet Access

PIA heeft onlangs zijn functies en serverpark uitgebreid. Dus als u erover denkt om het te krijgen – dit is een perfecte tijd.

Deze Black Friday PIA biedt nog steeds een aardig goede deal aan met 83% korting op hun 3-jaarlijkse abonnement, wat neerkomt op €1,94 per maand.

Private Internet Access
De veiligste VPN

Meer dan voldoende keuzes

Dus of u nu aan het zoeken bent voor een perfect cadeau voor de kerst of een leuk “kijk” abonnement voor de streaming services, of een wat aparter cadeau voor iemand zijn verjaardag… Tussen deze VPN’s is altijd wel een aanbieding te vinden waar u echt iemand gelukkig mee kunt maken in tijden dat thuiszitten meer op gevangenschap lijkt en waar binnenblijven een absolute aanrader is geworden.

Onzekere tijden moeten zekere oplossingen bieden. Een VPN is al een goed begin hiervan.

Laat een reactie achter

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments